Tecnologia
Posem al teu abast els últims avanços tecnològics en gestió empresarial

Tecnologia

En DAEM apostem per la tecnologia, oferint solucions per a la completa digitalització de la gestió documental del teu negoci. 

Brindant la possibilitat d'accedir a tota la informació i documentació sobre el teu negoci des de qualsevol lloc, a qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu.

Gestor Documental

El nostre servei de gestió documental permet controlar d'una manera eficient i sistemàtica la creació, la recepció, el manteniment, la utilització i la disposició de tot tipus de document:

  • Accedeix a la documentació de forma senzilla i instantània, eliminant desplaçaments físics i proporcionant una gestió i control efectiu sobre tots els documents de la teva empresa.
  • Interfaç sencilla i intuitiva.
  • Sistema bidireccional: càrrega i descàrrega, comparteix també amb nosaltres els teus documents de manera ràpida, fàcil i ordenada.
  • Notificacions: seràs notificat automàticament cada vegada que generem nous arxius.
  • Documentació instantània i organitzada de la manera més eficient: gràcies a la nostra trajectòria hem creat un sistema organitzatiu òptim de la documentació rellevant per a un negoci, desde les pròpies escriptures de la societat fins als tributs presentats, passant per contractes laborals o qualsevol tipus d'arxiu comptable.
  • Signatura digital de documents certificada.
  • Accés multicanal amb versions web desktop (escriptori) i una aplicació mòbil.
Gestor Documental Gestor Documental
Portal de l'empleat

Oferim un portal de l'empleat propi i personalitzat, a través del que els teus empleats tindran accés a tot el seu historial laboral, incloent contractes i nòmines de forma mensual.
A més, funciona també com a canal de comunicació directa amb nosaltres, de manera que permet a cada empleat l'autogestió i consulta de les seves dades personals, eliminant així gestions intermèdies.
És una via de comunicació interna del teu negoci, de manera que podràs arribar de forma fàcil i ràpida a tots els teus empleats, notificant-los aquella informació que desitgis a través de comunicats globals.

Portal de l'empleat Portal de l'empleat

En aquests web s'utilitzen cookies pròpies i de tercer amb l'intenció de millorar la teva experiencència com a usuari. Política de dades. Al continuar navegant per la web estàs entenent i acceptant el seu us