Assessoria online
Disponible per a tu

DAEM ONLINE

T'ajudem?

QUÈ ÉS?

DAEM online és una innovadora plataforma sobre la qual pot gaudir dels nostres serveis d'assessoria i BPO administratiu en un nou model 100% digital incloent assessorament a través de videoconferències amb els nostres assessors i la utilització d'un avançat gestor documental (disponible a partir de setembre de 2018).

Avantatges de l'assessoria online

A mesura

Una solució flexible que s'adapta a les seves necessitats. Fruit de l'experiència de la nostra experiència en assessorament empresarial, hem optimitzat un ventall de serveis en diferents paquets de gestoria administrativa i assessoria per a diferents perfils de negoci oferint la millor relació qualitat – preu. Oferim, a més, l'opció de contractar serveis addicionals en funció de necessitats específiques que puguin sorgir, establint d'aquesta manera un mecanisme innovador en el sector pel que solament es paga per l'ús que es dóna.

Accessible i disponible

No importa on sigui, ni quan vulgui accedir al detall d'informació sobre el seu negoci, Daem li proporciona accés a la informació del seu negoci des d'un smartphone o tablet per poder interaccionar amb facilitat i rapidesa. Amb les nostres eines pot enviar per email qualsevol arxiu de manera ràpida i àgil, pujar factures al sistema, consultar qualsevol tipus d'informació del seu negoci (impostos, nòmines, informe de vendes, despeses, etc.), conèixer el detall de factures i el saldo pendent d'un proveïdor o un client concret, realitzar una video-conferència amb el seu assessor per realitzar consultes, entre moltes altres aplicacions que milloren i agiliten el dia a dia de la gestió empresarial.

Amb el suport dels millors professionals

Posem a la seva disposició la nostra experiència com a assessoria tradicional amb els millors professionals en cada matèria i sector a un preu assequible i adaptat a les necessitats de cada negoci. Els nostres professionals poden aportar un gran valor afegit als seus negocis i, estant en contínua formació, poden oferir-li un veritable avantatge competitiu que va molt més allà dels serveis bàsics de outsorcing administratiu.

Amb la qualitat i garantia DAEM

Assegurem el mateix nivell de qualitat del servei i garanties que ens han fet guanyar la confiança dels nostres clients en els més de 40 anys d'història de DAEM amb una àmplia experiència en la gestió integral dels seus negocis des del desenvolupament de l'estratègia corporativa, la comptabilitat diària, l'anàlisi econòmica - financera, la gestió d'impostos, el suport en cerca de finançament… fins a la pròpia venda del negoci.

Formulari Assessoria

Contacti amb nosaltres per sol·licitar un pressupost ajustat a les seves necessitats responent a tres senzilles preguntes sobre el seu negoci.

Seleccioneu els serveis d'assessoria en línia que desitja contractar:
Comptable i fiscal - Amb mecanització
Comptable i fiscal - Sense mecanització
Laboral
Econòmic financer
Voleu els serveis per a una societat o un autònom?
Autònom
Societat
Indiqui per mes el nombre d'empleats.
Indiqui aproximadament la facturació del negoci.
Indiqui aproximadament el nombre de moviments comptables (dates emeses, factures rebudes, moviments bancaris, Etc.) que registra al mes.
1 de 3 preguntes

Moltes gràcies! En breus un dels nostres assessors es posarà en contacte amb vostè.

Contacte

Per a qualsevol consulta, dubte o suggeriment pot emplenar al següent formulari o enviar un correu electrònic i li respondrem el més aviat possible. Tots els camps són obligatoris.

En aquests web s'utilitzen cookies pròpies i de tercer amb l'intenció de millorar la teva experiencència com a usuari. Política de dades. Al continuar navegant per la web estàs entenent i acceptant el seu us