Sobre nosaltres
Som el teu assessor de confiança
Sobre DAEM
Som una empresa multidisciplinària amb més de 40 anys d'experiència en assessorament, gestoria administrativa i gestió empresarial amb una oferta integral de serveis per acompanyar als nostres clients en tot el cicle de vida dels seus negocis recolzant-nos en la nostra experiència en els principals sectors d'activitat.
A Daem creiem fermament que un empresari ha de dedicar-se prioritàriament al seu negoci i treure-li el millor rendiment, per la qual cosa des de Daem ens sumem a aquests esforços donant suport en tot tipus de tasques administratives, per les quals es requereix cada vegada més especialistes, a més d'assessorar-li al llarg de tot el cicle de vida del negoci.

SOM PIONERS EN SERVEIS
D'ASSESSORIA EMPRESARIAL A ESPANYA

Daem neix el 1977 al barri dels Corts de Barcelona de la mà de l'especialista tributari Manel Cornejo com a empresa pionera en serveis d'assessoria empresarial a Espanya oferint una oferta integral amb l'objectiu de cobrir totes les necessitats que es requereixen per a l'eficient gestió d'un negoci incloent serveis de gestoria i “outsourcing” o BPO administratiu en matèries fiscals i tributàries, comptables, laborals i econòmic-financeres.

Des dels seus inicis Daem ha apostat fermament per les últimes eines tecnològiques arribant a comptar amb equip propi de desenvolupadors i programadors informàtics durant la seva primera etapa. En l'actualitat, l'evolució de la tecnologia i la seva especialització ha portat a DAEM a arribar a acords amb empreses capdavanteres del sector segons l'especialitat.

EVOLUCIONEM
AMB TU

El 1996, fruit de l'èxit dels nostres serveis i al propi creixement dels nostres clients, Daem va ampliar les seves oficines i es va traslladar al carrer Numància de Barcelona on avui té seu central. Amb el pas dels anys, hem anat complementant la nostra oferta de serveis. Per a això, ens hem reforçat amb equips especialitzats de consultoria estratègica, gestió de recursos humans i transaccions, el que ens permet recolzar als nostres clients en totes les fases del cicle de vida dels seus negocis (des del seu naixement fins a la seva venda o disposició).

Oferim una cobertura global convertint-nos en referència per als nostres clients també en plans d'internacionalització. Comptem amb nombrosos casos d'èxit en diferents sectors, entre el que destaquen productes de consum i serveis. A més, tenim una llarga experiència amb fons de capital de risc, Venture Capital i Family Office tant en serveis de suport administratiu i reporting a les seves participades com en la pròpia cerca d'inversions.

Equip

Disposem d'un equip sòlid, motivat, compromès i amb ganes de créixer. El nostre programa d'atracció i retenció de talent i el nostre pla de formació, juntament amb la nostra experiència, la nostra vocació de servei i la confiança dipositada pels nostres clients durant tots aquests anys, ens refermen com una de les companyies més prestigioses del sector.

Manuel Cornejo
Director general
manel@daem.es
Carles Cornejo, CFA
Dir. Consultoria i Transaccions
carles@daem.es
Sergi Cornejo
Director àrea mercantil
sergi@daem.es
José-Carlos de Alós
Director adjunt
jcdealos@daem.es
Jordi Company
Director àrea fiscal
fiscal@daem.es
Isaac Panadés
Director àrea laboral
isaac@daem.es

En aquests web s'utilitzen cookies pròpies i de tercer amb l'intenció de millorar la teva experiencència com a usuari. Política de dades. Al continuar navegant per la web estàs entenent i acceptant el seu us